Şbt

Sosyal Sorumluluk Projemiz olan "Sağlık Olsun" etkinliğimizin. 1. Etabında Güngören İlçe Milli Eğitim ve İlçe Tarım Müdürlüklerinde görevli Yönetici ve Personellerin Rutin Sağlık Taraması  ve virüslere karşı bilgilendirme çalışması yapıldı. Emeği geçen İdareci – Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Vizyonu kapsamında kurduğumuz ve büyük emek sarf ettiğimiz TASARIM – BECERİ ATÖLYEMİZ'in gelişim süreçlerinde desteklerini esirgemeyen Sayın Güngören Kaymakamımız Zeyit ŞENER ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf KAHRAMAN'a teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma İlçe Programı okulumuzda yapıldı. İlçemiz Protokolü tarafından çok beğenilen programda emeği geçen İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimi tebrik ediyorum.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Okul – Aile Birliği Genel Kurulumuz velilerimizin katılım ve desteği ile yapıldı. Eski yönetime hizmetleri için teşekkürlerimizi sunarken, Yeni seçilen üyelerimize başarılar dilerim.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Türkiyemizin göz bebeği olan İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yılı okulumuz konferans salonunda coşkuyla kutlandı.

Çeşitli Kamu Hastanelerinde staj yapacak 12. sınıf öğrencilerimiz İş Sağlığı Güvenliği Eğitimini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Milli Teknoloji hamlemizin sergileneceği TEKNOFEST Şenliğine 417 öğrencimiz ve 11 öğretmenimiz ile katılıyoruz.

2019-2020 Eğitim – Öğretim yılı  Okul Müdürü Ahmet UĞURCAN'ın açılış konuşması ile başladı. Hayırlı olsun.

Güngören İlçesi Okul Müdürleri 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf KAHRAMAN başkanlığında yapıldı. Okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Eğitim gündemi değerlendirildi. Hayırlara vesile olsun.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Kurul Toplantımız Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK'un 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, EBA üzerinden Mesleki Çalışma Programı açılış sunumuyla yapılmıştır. Okul Müdürümüz Ahmet UĞURCAN başkanlığında öğretmenler kurulu Gündem Maddeleri görüşülerek tamamlanmıştır. 2019- 2020 Eğitim Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileriz.