İSTANBUL / GÜNGÖREN - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuzun gönlü güzel öğretmen, idareci ve öğrencileri tarafından " Afet Bölgesine" yaklaşık 100 koli kuru gıda sevkiyatı yapıldı.

Ock

Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi Eğitimi, günlük hayat mücadelelerinde yorulan bireylerle, trafikte, işte, aile içinde, ilişkilerinde, yöneticileriyle, çalışanlarıyla, müşterileriyle sorun yaşayan stresli bir ortama ve stresli bir hayata sahip bireyler için faydalı bir eğitimdir.

Ock

12 Ocak saat 13:30'da Veli Akademileri kapsamında okulumuzda "Sağlıklı Beslenme" semineri verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

İstanbul da 160 özel hastane, 60 Devlet hastanesi ve 5000 den fazla Aile Sağlığı merkezi ve Sağlık Turizmin den Sorumlu İl Sağlık Müdür yardımcısı Dr Hasan GÖKÇEOĞLU 'u Tecrübe ve birikimlerini okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile paylaştı. Kariyer planlama, İş bulma, cv hazırlama konularında verimli bir sunum yaptı. Kendisini okulumuzda misafir ettik.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretrim yılı 1. Dönem "Veli Toplantısı" gerçekleştirildi. Ara karnelerin de verildiği toplantıya katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başta Ulu Önder Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm eğitim emekçilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü kutlar, kalplerinizdeki "ışığın" hiç sönmemesini dileriz.

Kas

10 Kasım 1938'de aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun...

Ekm