Kişisel Verilerin Korunması

Haz

23.06.2021 tarihinde saat 20:00 'de Psikolojik danışmanımız Mücahit YILMAZTÜRK 12.sınıf öğrencilerimize yönelik Zoom üzerinden Yks Sınavı öncesi öneriler ve sohbet gerçekleştirecektir.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı'nın emirleri gereği 7 Haziran 2021 Pazartesi günü 'aşamalı ve seyreltilmiş' olarak başlayacak olan okullarda yüz yüze eğitim öğretime ilişkin yazılı açıklamasında "Yüz yüze eğitime başlama konusunda veli rızası, bizim için önemlidir. Velilerimiz isterlerse öğrenciyi yüz yüze eğitime göndermeme konusunda mazeret beyan edebilirler.

Haz

Veli Akademisi Projesi kapsamında okulumuzun Psikolojik Danışmanı Mücahit YILMAZTÜRK tarafından velilerimize yönelik online YKS ve Meslek Seçimi semineri düzenlenmiştir.

Psikososyal Destek Eğitiminin veli oturumu 10.09.2020 tarihinde saat 13:00'te Zoom üzerinden yapılacaktır. Toplantı Linki Perşembe günü ilan edilecektir.

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı öğrencilerimize planlanan teslim işlemleri doğrultusunda Covid-19 salgın hastalık tedbirleri alınarak, mesafe kurallarına uyularak ve maske kullanımına dikkat edilerek yoğunluk olmayacak şekilde belirlenen tarihlerde gerçekleşmeye başlayacaktır.

Yükseköğretim Kurumları Sınavında başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz Güngören İlçesindeki tek Sağlık Meslek Lisesi olması itibarıyla ayrıcalıklı bir öneme sahiptir.